lauantai 27. heinäkuuta 2013

Eukanuba Summer Show 27.7.13




Pitkästä aikaan taas täällä blogin parissa. Ei oikeen oo tapahtunut mitään mistä kirjottelisi, joten siks on ollut vähän hiljasta.

Oulun reissullehan meidän piti lähteä pari viikkoa sitten, mutta harmiksi matka peruuntui syistä joille ei mitään voinut :( Onneksi näitä näyttelyitä tulee aina lisää.

Viime viikonloppuna käytiin trimmissä Arjalla ja neidistä tuli taas niin hieno ! En voi käsittää kuinka toi voi olla niin upee, vaikkei kyllä kuvissa siltä aina näytä :D Trimmin jälkeen lähdettiin kaverille Espooseen viikonloppua viettämään ja siellä napattiin kuva vasta trimmatusta neidistä


(c) Annina

Tänään sitten suuntasimme Helsinki KV:seen korkkaamaan valioluokan. Helsinkiin oli ilmoitettu yhdeksän valkoista joista kolme oli valio narttuja. Tuomarina Yana Gavrilova, Venäjältä.
Vaulan arvostelu "Pienehkö. Pehmeähkö valkoinen karva. Hyvä pigmentti. Toivoisin pidemmän kuonon. Suorahko lyhyehkö olkavarsi. Pitkähkö lanne ja pystyhkö lantio."
Joo o.. Mitään muuta hyvää ei koirassa näyttänyt olevan, kun vaan pigmentti ja tällä arvostelulla Vaula oli ERI3. :D

Muuten oli mukava päivä ja oli kiva nähä taas ihmisiä ! Kiitos kaikille seurasta ja siitä, että sain taas ängetä telttaan häkin kanssa :) Nea otti Vaulasta kuvia, tässäpä pari :)


Valio nartut

Kahden viikon päästä kesän kohokohta ! Nean kanssa pakataan tavarat ja koirat autoon ja lähdetään Joensuuhun pe-su ajaksi kahteen kv näyttelyyn ! :) Jee tätä on odotettu !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti